Ga direct naar inhoud
Nieuws

Slotplaatsfestival 2024; het leukste najaarsfestival!

28 augustus 2024 | Mirte Kooistra

Op zondag 13 oktober 2024 organiseren restaurant De Slotplaats en Natuurmonumenten het Slotplaatsfestival: Een bruisende dag voor het hele gezin! Kom struinen langs de kraampjes van de markt en doe mee met tal van inspirerende activiteiten in onze tuin én de natuur van De Slotplaats. Er zijn workshops, er is heerlijk, lokaal eten & drinken, live-muziek én theater en speciaal voor kinderen organiseren we leuke OERRR-activiteiten.

Afbeelding van de huisstijl waarmee het Slotplaatsfestival aangekondigd wordt.

Het leukste najaarsfestival van het noorden

Het Slotplaatsfestival begint steeds meer een begrip te worden en daar zijn we trots op! Ook dit jaar pakken we weer uit met een gezellige markt, leuke en inspirerende activiteiten en workshops. Met live-muziek, theater en zelfs een heuse handdraaimolen! 

Datum: zondag 13 oktober
Tijd: van 11:00 uur tot 18:00 uur (de markt is tot 16:00 uur)
Locatie: Landgoed De Slotplaats (Foarwurker Wei 3 in Bakkeveen)

De toegang is gratis. Voor workshops en activiteiten geldt soms inschrijving of een bijdrage. Meedoen aan de OERRR activiteiten is voor OERRR leden gratis!

Op de website van onze horecapartner restaurant De Slotplaats delen we het totale programma (dat iedere dag meer vorm krijgt) en de laatste updates. Je kan het festival ook volgen op Facebook of Instagram.

Illustratieve afbeelding met informatie over het Slotplaatsfestival

Kom naar het leukste najaarsfestival van het noorden!

Foto van Mirte Kooistra, boswachter Communicatie & Beleven op Landgoed De Slotplaats
Mirte Kooistra