Ga direct naar inhoud
Nieuws

Natuurverhalen van het Dwingelderveld

27 augustus 2024 | Gina Bisschop

Verhalen vertellen doen we allemaal. Maar wat is er leuker dan luisteren naar een ervaren verhalenverteller met een verhaal over de natuur? Wandel en luister je mee?

roodborstje op boomstam

De kunst van verhalen vertellen

In samenwerking met de vertelacademie organiseren we op zondagmiddag 22 september een vertelevenement. Bij bezoekerscentrum Dwingelderveld kun je op vier verschillende tijdstippen starten. Je wandelt samen met maximaal 20 andere deelnemers en een gids langs drie verschillende plekken. Op deze plekken staat een ervaren verhalenverteller om je onder te dompelen in een mooi natuurverhaal. 

Natuurverhalen in het Dwingelderveld

Natuurverhalen in het Dwingelderveld

Natuurverhalen

Verhalen voor het hele gezin

We vertellen elkaar al eeuwenlang grote en kleine verhalen. Sommige zijn waargebeurd, anderen zijn verzonnen. Het ene verhaal is spannend en het andere zit vol humor. De verhalenvertellers van de vertelacademie weten hoe ze je kunnen boeien. In een ongeveer 5 kwartier durende wandeling worden drie verhalen aangeboden. Starten kan om 13.00, 13.45, 14.30 en 15.15 uur. Kom je langs met je hele gezin? Deze activiteit is leuk voor iedereen vanaf 8 jaar. Wel even van te voren aanmelden, want er zijn maar een beperkt aantal plekken. 

G. Fieten
Gina Bisschop