Ga direct naar inhoud
Nieuws

Geniet je mee van de herfst in het Dwingelderveld?

15 oktober 2024 | Gina Bisschop

Als je naar buiten kijkt op een zonnige herfstochtend, is de kans groot dat je prachtige spinnenwebben ziet hangen. Vaak met dauwdruppels die glinsteren in de zonnestralen. Een mooi begin van een herfstdag.

Spinnenwebben in de herfstzon

Herfst

Ook in het Dwingelderveld beginnen de ochtenden vaak magisch. Mistflarden, dauwdruppels, zonnestralen en spinnenwebben zorgen in de herfst voor een mooi gezicht over het heideveld. Als je eens tijd over hebt, kom het dan vooral zelf bewonderen. Trek je wandelschoenen en jas aan voor een mooie wandeling of fietstocht. Na afloop kun je in het bezoekerscentrum lekker opwarmen met koffie, thee of warme chocolademelk. 

Opkomende zon op het Dwingelderveld

Herfstvakantie

Met de herfstvakantie voor de deur wil je er misschien wel even lekker tussen uit met de (klein)kinderen. Bij het bezoekerscentrum hebben we een tal van activiteiten op het programma staan. Van 19 oktober tot en met 3 november kun je er terecht voor een wandeling met een boswachter of een leuke kinderactiviteit. Wat dacht je bijvoorbeeld van het maken van een eekhoorn-voederkastje. Of een ontmoeting met de nachtwachter?  Kijk maar eens op ons activiteitenoverzicht en wie weet zien we elkaar in het bezoekerscentrum deze herfstvakantie.  

G. Fieten
Gina Bisschop