Ga direct naar inhoud
Nieuws

Herfstpret voor kids bij de Hompesche Molen

09 oktober 2024 | Kay Jans

De bladeren verkleuren en de lucht is fris. Heerlijk, die herfst! Lekker buiten spelen tot je niet meer kunt. Kom op woensdag 23 oktober tussen 13 en 16 uur naar de Hompesche Molen voor een OERRR-buitenmiddag vol herfstpret samen met boswachters van Natuurmonumenten.

broodjes bakken bij de Hompesche Molen

OERRR is het jeugdprogramma van Natuurmonumenten en inspireert kinderen om de natuur in te gaan. Ze beleven de mooiste avonturen en ontdekken hoe ze de natuur en dieren kunnen helpen. Samen zorgen we voor de natuur in Nederland.

Wat is er te doen?

Haal je stempelkaart en ga op pad. Speel herfstbingo, maak je eigen natuurschilderij en spot dieren. Stel al je vragen aan de boswachter en neem plaats in een echte terreinwagen. Er staat warme chocomel klaar en als het weer het toelaat, roosteren we marshmallows boven het vuur. Klim, klauter en klieder in de OERRR-speelnatuur. Ook voor de kleinste avonturiers.  

Goed om te weten

Deelname aan deze activiteit is gratis voor OERRR-leden. Niet-leden betalen € 5,- per kind. Aanmelden kan op locatie, lid worden ook. Word je ter plekke lid van OERRR? Dan krijgt je kind direct een leuk welkomstcadeau.

De totale activiteit duurt ongeveer anderhalf uur, start dus uiterlijk om half 3 om alle onderdelen te doen. Trek speelkleren aan en haal je laarzen uit de kast voor een middag vol herfstpret! 

Kay
Kay Jans