Ga direct naar inhoud
Nieuws

Wegafsluitingen Posbank – geef je mening

14 oktober 2024 | Susanne Blommaert

Afgelopen juli en augustus waren de wegen naar de Posbank gedeeltelijk dicht voor auto’s en motoren. Sinds 1 september is dit alleen in het weekend en op feestdagen. Hoe heb jij de afsluitingen ervaren?

Masterplan Veluwezoom

De gemeenten Rheden, Rozendaal en Natuurmonumenten zijn benieuwd hoe bezoekers en bewoners de wegafsluitingen hebben ervaren. Tot en met vrijdag 25 oktober houden zij daarom een online enquête. De enquête is anoniem, makkelijk en snel in te vullen. Ben jij de afgelopen maanden in de omgeving Posbank geweest? Geef dan je mening. Het helpt ons om goede keuzes te maken voor de toekomt.

Geef je mening> 

Hoe zat het ook weer?

In de maanden juli en augustus was de omgeving van de Posbank grotendeels afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Sinds 1 september zijn de wegen doordeweeks bereikbaar; in de weekenden en op feestdagen blijven zij gesloten. De wegafsluitingen maken deel uit van het Masterplan Veluwezoom, waarin Natuurmonumenten samen met de gemeenten Rheden en Rozendaal werkt aan een betere balans tussen natuur en mens in Nationaal Park Veluwezoom.

Susanne Blommaert
Susanne Blommaert