Ga direct naar inhoud
Nieuws

Geef je mening over de Hompesche Molen en Molenplas

17 juli 2024 | Kay Jans

Ben je wel eens in de Hompesche Molen geweest? Struin je regelmatig in de natuur rond de Molenplas? Of heb je een wandeling gemaakt naar Walburg en de uitkijktoren beklommen? Dan wil Natuurmonumenten graag weten hoe je jouw bezoek hebt beleefd. Je kunt ons helpen door de digitale enquête in te vullen. Meedoen neemt ongeveer 12 minuten tijd in beslag en kan je ook nog een leuke molenrondleiding opleveren.

Hompesche Molen en Molenplas

Op het Eiland in de Maas vind je prachtige natuur en cultureel erfgoed. Natuurmonumenten beschermt en onderhoudt de Hompesche Molen en de omliggende natuurgebieden, zoals de Molenplas en Walburg aan de Maas. Al onze gebieden stellen we open voor publiek, zodat zoveel mogelijk mensen ervan kunnen genieten. Nu en in de toekomst. 

Jouw bezoek onder de loep 

Vertel ons wat je van jouw bezoek vond. Kon je de auto of fiets goed kwijt? Kon je ter plekke gemakkelijk je weg vinden? Hoe heb je de informatievoorziening ervaren? Wat is je indruk van het aanbod aan recreatieve voorzieningen of activiteiten? We horen graag wat jou het meest is bijgebleven en hoe we jouw bezoek nog leuker of interessanter kunnen maken. Zo krijgen we een goed beeld van onze bezoekers, hun wensen en behoeften. Dat helpt bij het maken van beslissingen. 

Meedoen is simpel 

Meedoen aan het bezoekersbelevingsonderzoek is eenvoudig en duurt ongeveer 12 minuten. Ga naar: onderzoek.marketresponse.nl/nm/hompeschemolen

De vragen gaan over jouw bezoek aan de molen en de omliggende natuurgebieden, niet zozeer over de horeca. De antwoorden op de vragenlijst worden anoniem verwerkt door MarketResponse, het onderzoeksbureau dat het onderzoek voor Natuurmonumenten uitvoert.

Maak kans op een molenrondleiding

Vul je de vragenlijst in, dan maak je ook nog eens kans op een speciale molenrondleiding voor jou en je familie/vrienden (maximaal 10 deelnemers) door één van onze molenaars. Wil je kans maken op deze excursie? Mail dan ná het invullen van de enquête jouw e-mailadres en de toevoeging 'molenrondleiding' naar [email protected]. De winnaar maken we bekend na 31 oktober 2024, de einddatum van het onderzoek. 

Hoe meer reacties, hoe beter wij conclusies kunnen trekken en hoe beter we aan de slag kunnen. Zeg het voort en nodig ook anderen uit hieraan mee te helpen. Dankjewel!

Kay
Kay Jans