Gasterij Wielrevelt
- Restaurant
- Café
- Toilet
Gasterij Wielrevelt
Hoeve Wielrevelt is het ideale vertrekpunt om landgoed Haarzuilens te ontdekken. Je kunt hier je wandel- of fietsroute starten, een kop koffie drinken, op het erf rondlopen of rondstruinen in de moestuin. En wist je dat je deze groenten ook terug kan vinden op de kaart van de Gasterij Wielrevelt?
Meer over Gasterij Wielrevelt
Over de locatie
Welkom bij Gasterij Wielrevelt
Bij Gasterij Wielrevelt geniet je van een (h)eerlijke lunch, ambachtelijke patisserie en een smaakvolle borrelkaart. Alle gerechten worden met zorg samengesteld, waarbij er gebruik word gemaakt van streekproducten, verse ingrediënten uit de eigen moestuin en het nabijgelegen voedselbos. De kaas komt van Geertjes Hoeve en het vlees van slager Peter Dirkse in Vleuten. Duurzaam, eerlijk en vooral lekker – dat is waar gasterij Wielrevelt voor staat.
De salade met Geitenkaasmousse wordt gecombineerd met chutney van rabarber uit de eigen moesttuin.
Genieten voor iedereen
Wanneer de zon schijnt, is het heerlijk vertoeven op het ruime terras of in de boomgaard, waar je kunt ontspannen op picknicktafels, loungebanken of onder de bomen in het gras. Terwijl jij geniet van een heerlijke lunch of borrel, vermaken de kinderen zich in de zandbak, de boomgaard of bij de speelbomen. De echte avonturiers ontdekken de OERRR speelnatuur tegenover de gasterij.
Zowel in de zomer als winter is er een fijne plek bij de gasterij.
Waterspeelpad ’t Natte Laand
Waterspeelpad ’t Natte Laand is een avontuurlijke wandelroute voor het hele gezin en gaat dwars door de bloemrijke weilanden van het Wielrevelt. Onderweg steek je slootjes over: de ene keer met een gaaf trekpontje, dan weer over wiebelige planken of stevige stapstenen. Droog blijven mag, maar hoeft niet!
Bezoekersinformatie
Bereikbaarheid
Toegankelijkheid
Direct naar
Wat wij hier doen
Samen met Natuurmonumenten
Natuurmonumenten werkt in een aantal gebieden samen met de groenste horecagelegenheden van Nederland. Het horeca-aanbod wordt op duurzame wijze geproduceerd en komt veelal uit de streek. Daarnaast is er veel aandacht voor natuurbescherming en natuurbeleving in de directe omgeving. Een bezoek aan horecagelegenheden in onze gebieden kan vaak worden gecombineerd met een rondleiding van de boswachter of andere activiteiten van Natuurmonumenten.